Jeg ønsker at tegne abonnement Lastbil Magasinet

1. Valg af abonnementstype

Adgang til at læse de låste nyheder online og ”Dagens Regnskab” der vises på hjemmesiden. Derudover adgang til at skrive debatindlæg og indlæg i kalenderen.

Lastbil Magasinet tilsendt 12 gange årligt og adgang til at læse de låste nyheder online og ”Dagens Regnskab” der vises på hjemmesiden. Derudover adgang til at skrive debatindlæg og indlæg i kalenderen.

Adgang til at læse de låste nyheder online og Lastbil Magasinet som E-magasin og ”Dagens Regnskab” der vises på hjemmesiden. Derudover adgang til at skrive debatindlæg og indlæg i kalenderen.

Lastbil Magasinet tilsendt 12 gange årligt og adgang til at læse de låste nyheder online + E-magasin og ”Dagens Regnskab” der vises på hjemmesiden. Derudover adgang til at skrive debatindlæg og indlæg i kalenderen.

Lastbil Magasinet tilsendt 12 gange årligt inkl. E-magasin

Abonnementet løber til det opsiges.


Abonnementet kan opsiges til udløb af en periode. Opsigelsen skal ske skriftligt enten pr. brev eller på mail til bente@dtmedier.dk. Manglende betaling af abonnement betragtes ikke som opsigelse.


Ved forsendelse til udlandet opkræves ekstra porto.


2. Kundeoplysninger

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger