23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Transmanut medbringertruck til Niels Jensen Nonbo A/S

Niels Jensen Nonbo A/S har nu afhentet deres nye Transmanut TCI 23 medbringertruck fra NordMas.

NordMas har leveret en fabriksny Transmanut TCI 23 til Niels Jensen Nonbo A/S, som selvfølgelig skulle males i Danske Fragtmænds egen blå farve. Tillykke med den nye maskine!

Transmanut TCI 23 
TCI medbringertrucks er designet til at levere høj produktivitet og stabilitet. Med en pålidelig Kubota V1505-motor garanteres god manøvredygtighed og jævn køreadfærd. Den høje stabilitet sikrer høj belastningskapacitet og sikkerhed under alle brugsforhold, hvilket gør TCI-serien til det perfekte valg for dem, der søger robust kvalitet. Trucken er udstyret med en rummelig kabine, designet til at give føreren maksimalt udsyn og høj komfort. Kvaliteten af komponenterne og den gode tilgængelighed for vedligeholdelse sikrer høj pålidelighed.

Vil du høre mere om Transmanut medbringertrucks, så kontakt Anders Bloch på tlf. 72 60 96 00 eller mail: info@nordmas.dk 

Om Niels Jensen Nonbo A/S
Niels Jensen Nonbo A/S er et familieejet vognmandsfirma/fragtfirma, der har udført transport i tre generationer. Vores vognmandsforretning blev startet af Niels Christian Jensen i 1920’erne og i dag er det Niels Ole Nonbo Jensen (tredje generation af familien), der har overtaget virksomheden.

Vi har altid været centralt placeret i Viborg i Midtjylland, hvor vi og vores ca. 40 medarbejdere også driver lagerhotel og Viborg Fragtcentral. Vi er i den forbindelse medejer af Danske Fragtmand.​

Vi takker for handlen Niels Jensen Nonbo A/S 

Se mere på vores Facebook og LinkedIn

NordMas ApS
Industriparken 5 A, Haverslev
9610 Nørager
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41192550

Kontaktperson

Anders Bloch
Ejer/direktør
+45 72 60 96 00 info@nordmas.dk

Send til en kollega

0.046