23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikre og effektive thermo produkter til transportbranchen

Er du træt af temperaturudsving, der skader dine varer under transport? Vi har løsningen til dig! Vores isolerede Thermo produkter er designet til at beskytte dine varer mod ekstreme temperaturer og sikre, at de ankommer i perfekt stand.

Pallehætter: Vores pallehætter er ideelle til at holde dine varer ved en stabil temperatur under transport. De er både varme- og kuldeisolerede, hvilket gør dem perfekte til transport af temperaturfølsomt gods som fødevarer, medicin og kemikalier. Med vores pallehætter kan du kombinere forskellige temperaturer i samme trailer uden bekymringer.

Asfaltpresenninger: Vores asfaltpresenninger er skabt til at beskytte asfalt og andre materialer mod kulde og fugt. De er robuste og slidstærke, hvilket sikrer, at dine materialer forbliver i optimal stand, selv under de mest udfordrende forhold.

Vintermåtter: Vores vintermåtter er perfekte til at beskytte dine varer mod frost og kulde. De er lette at installere og kan tilpasses efter dine specifikke behov. Med vores vintermåtter kan du være sikker på, at dine varer forbliver frostfri og i perfekt stand under hele transporten.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vores thermo produkter kan optimere din transport og sikre, at dine varer altid ankommer i perfekt stand. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer præcis til dine behov.

https://www.saekkopresenning.dk/da-dk/produkter/thermoprodukter

Sækko Presenning ApS
Hermesvej 4
6330 Padborg
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34718547

Kontaktperson

KH
Kristian Hansen
Direktør
kh@saekkopresenning.dk

Send til en kollega

0.046