23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Transmanut lancerer elektrisk medbringertruck

Transmanut har lanceret deres første elektriske medbringertruck som en del af deres 40-års jubilæum. Den nye truck er designet til at opfylde kundernes krav om bæredygtighed og støjsvag drift, og den er særligt velegnet til byområder og miljøbevidste brancher.

Den franske producent Transmanut har taget et stort skridt ind i fremtiden ved at lancere deres første elektriske medbringertruck. Med over 40 års erfaring inden for produktion af medbringertrucks, har Transmanut nu præsenteret en innovativ løsning, der lever op til markedets stigende krav om bæredygtighed og støjsvag drift.

"Vi har udviklet denne elektriske model som svar på vores kunders ønsker om at reducere deres CO₂-aftryk," siger Aurélie Fromet-Savignard, co-direktør hos Transmanut. Den elektriske medbringertruck er især velegnet til byområder og brancher som energi og fødevarer, hvor miljøhensyn spiller en stor rolle. Med sin støjsvage drift forbedrer trucken ikke blot arbejdsmiljøet for føreren, men er også ideel til at operere i områder, hvor støj og forurening er en udfordring.

Ud over lanceringen af den nye medbringertruck, har Transmanut udvidet sine produktionsfaciliteter med en ny 4.500 m² stor bygning. Den nye facilitet, der blev færdig i januar 2024, skal understøtte fremtidig vækst og eksportmuligheder. "Den nye bygning gør os i stand til at møde både den nuværende markedsefterspørgsel og vores langsigtede mål om udvidelse til nye markeder," udtaler Fromet-Savignard.

Hos NordMas glæder vi os til at modtage vores første elektriske medbringertruck og ser frem til at præsentere den for jer.

NordMas ApS
Industriparken 5 A, Haverslev
9610 Nørager
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41192550

Kontaktperson

Anders Bloch
Ejer/direktør
+45 72 60 96 00 info@nordmas.dk

Send til en kollega

0.031