23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DEKRA hjælper mennesker i varig beskæftigelse

På grund af stor efterspørgsel, åbner DEKRA nu op for muligheden for at tage bus- og lastbilkørekort i Svinninge. Med et stort netværk og mange års godt samarbejde, forbinder DEKRA kursister og vognmænd, og skaber en smidig overgang til varig beskæftigelse.

Hos DEKRA arbejder vi dedikeret og målrettet for at hjælpe mennesker i varig beskæftigelse, og derfor har vi nu udvidet vores tilbud i Svinninge. Førhen har vi haft fokus på kortere kurser, men i takt med at vi har kunne mærke en stigende efterspørgsel fra både virksomheder, der mangler arbejdskraft, og ledige borgere i området, som kan se mulighederne i en karriere i transportbranchen, har vi nu gjort det muligt også at erhverve bus- og lastbilkørekort i Svinninge!

Gennem vores store netværk og mange års samarbejde med virksomheder, både lokalt og på landsplan, skaber vi forbindelser mellem ledige borgere og vognmænd. Det betyder også, at vi ofte oplever at virksomheder er villige til at tilbyde en arbejdsgivererklæring til vores kursister, fordi de ved, at de kursister, der kommer igennem hos os, er klar til at varetage jobbet fra første dag. Det skaber en tryghed for både kursister og virksomheder, og det sikrer en smidig overgang til varig beskæftigelse.

Se alle vores kurser her.

Dekra
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33585586

Kontaktperson

TL

Send til en kollega

0.064