23948sdkhjf

Hessel viser bredt program

Landets største Mercedes-forhandler Ejner Hessel er også med på Transport Expo, hvor den tyske lastbilproducent bliver repræsenteret med nogle vidt forskellige opbygninger.

Til let distribution er Atego-modellen en oplagt og gennemprøvet løsning, og netop eksemplar af denne distributionsserie opbygget med Junge-kasse kan man se nærmere på standen.

Den suppleres blandet andet af en eActros 300, som er Mercedes’ fuldelektriske modelserie til let og mellemtung distribution, som efterhånden har været på vejen i nogle år. Som navnet antyder, har den en anslået rækkevidde på 300 km, og erfaringerne viser, at der ofte er mere i den.

Eactros 300 fås også i en udgave med et ekstra batteri og 400 km rækkevidde (eActros 400), og for et par år siden blev den også lanceret som trækker.

Ejner Hessel vil også stille med eksemplarer på flotte kunde- eller lagerbiler, og så har forhandleren i øvrigt også trailere og hængere på programmet, så der vil også være lidt at kigge på fra dét modelprogram.

Den største nyhed i Mercedes-programmet lige nu er utvivlsomt eActros 600-modellen, som går i produktion i december – og selvom den derfor i sagens natur ikke er udstillet på messen, så har Hessels folk masser af materiale og information at dele ud af om den kommende modelserie, der allerede har trukket stor interesse fra en lang række vognmænd herhjemme.

Første weekend i september

Transport Expo 2024 finder sted på Højager 7 ved Volvo Danmark, der i samarbejde med Nordiske Medier står bag den nye udstilling.

Transport Expo har åbent 7.-8. september kl. 10-16 begge dage.

Artiklen er en del af temaet Transport Expo '24.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14