23948sdkhjf

Volvo viser bredt program på hjemmebanen

Volvos stand på Transport Expo kommer til at have flere forskellige udgaver af den nye FH Aero-model, som blev lanceret tidligere på året - og der vil være både en elektrisk og en dieseldrevet udgave til stede.

Volvo FH Aero er udviklet til fjerntransport med et nyt strømlinet design, og de besøgende får mulighed for at se og opleve den aerodynamiske førerhusform, som er designet til at spare energi og reducere CO2-udledning. Bilerne er udstyret med det nye CMS-kamerasystem, som giver forbedret direkte udsyn, forbedret nattesyn og reducerede blinde vinkler tæt på lastbilen.

Nøglefærdige biler

På Volvo-standen har du også mulighed for at tilmelde dig ”Åbent hus for chauffører”, som foregår onsdag 18. september på FDM Sjællandsringen. Denne dag får du mulighed for at prøvekøre mange forskellige lastbiler og selvfølgelig flere udgaver af Volvo FH Aero.

De besøgende på Transport Expo vil også kunne se og opleve en "Volvo Nøglefærdig" anlægslastbil opbygget med kroghejs. Nøglefærdig-konceptet betyder, at lastbilen kommer færdig hjem fra fabrik og er klar til hurtig levering.

Guldager og lounge-hygge

For dem, der kan lide lidt show og gejl (og hvem kan ikke det?), kan man også glæde sig til at se Henrik Guldagers nye lastbil på Transport Expo.

Som altid er der kaffe og vand i Volvo-loungen, samt sodavand og popcorn til børnene.

Volvo er på hjemmebane på Transport Expo - sådan helt bogstaveligt, eftersom Volvos danske hovedkvarter i Taastrup lægger grund til den nye udstilling.

- Volvo er glade og stolte over samarbejdet med Nordiske Medier omkring den nye Transport Expo-messe. Vi glæder os til at vise vores flotte hus og lokation i Taastrup frem til alle i branchen, siger Jan Hjørne-Larsen, Marketing Manager i Volvo Danmark.

Første weekend i september

Transport Expo 2024 finder sted på Højager 7 ved Volvo Danmark, der i samarbejde med Nordiske Medier står bag den nye udstilling.

Transport Expo har åbent 7.-8. september kl. 10-16 begge dage.

Artiklen er en del af temaet Transport Expo '24.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063