23948sdkhjf

Jobmesse vil vise mulighederne indenfor transportbranchen

Trafikskolen afholder jobmesse for Syd- og Vestjylland

I år er det anden gang, at Trafikskolen afholder jobmesse for hele Syd- og Vestjylland. 

Jobmessen er den 10. oktober fra klokken 15 -16.30, og der er støtte fra hele lokalområdet, når der åbnes for den eneste jobmesse indenfor transport i hele Esbjerg og omegn.

- Til den årlige jobmesse kan man gratis deltage og se, møde og snakke med forskellige arbejdsgivere og andre interessenter indenfor branchen. Dagen er opsat for at hjælpe lokale virksomheder med at finde chauffører til en branche med stor mangel på chauffører, lyder det fra Trafikskolen. 

Mød lokale arbejdsgivere

- Trafikskolen har modtaget henvendelser fra flere forskellige parter, der ønskede en jobmesse indenfor transport i Esbjerg. Ofte er det nemlig en win/win situation for både arbejdsgivere og de kommende medarbejdere at mødes ansigt til ansigt. Det er i dag blevet for nemt at slette en mail med en ansøgning, eller komme til at smide en ansøgning ud. Her kan du komme – stille dig foran arbejdsgiverne og fortælle om dig selv, samtidig med at de kan fortælle om branchen og arbejdet ved dem, lyder det fra Trafikskolen. 

- Vi glæder os til at holde jobmesse ved Trafikskolen. Efter sidste års succes med mange, der kom hjem med arbejde, så ved vi, at det virker. Dørene er åben for alle virksomheder, og der er altid plads til flere – så de arbejdsgivere, der er lidt langsomme, de er også velkomne, fortæller Mikael Falck, der er kommunikationsansvarlig på Trafikskolen.

Arrangementet foregår som åbent hus, torsdag 10. oktober 2024 på Trafikskolen klokken 15 - 16.30. Adressen er Ravnevej 7, 6705 Esbjerg Ø.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063