23948sdkhjf

Dansk firma forhandler nu kompakt trailer-flytter

Gør det muligt at rangere trailere uden at skulle køre med de store trækkere

Nu er N.C. Nielsen begyndt at forhandle V-Move-trailermovere på det danske marked.

Og næsten før blækket er tørt på kontrakten med den hollandske producent, har N.C. Nielsen leveret den første V-Move-løsning til en dansk kunde.

V-Move skal dække behovet hos de virksomheder, der ønsker en enkel, brugervenlig og effektiv løsning til at rangere trailere, hvor pladsen er trang og afstandene korte. Den elektriske V-Move håndteres af en gående fører, der har udsyn over trailerhåndteringen i alle retninger og dermed kan mindske risikoen for skader på trailere og andet materiel, fremgår det af en pressemeddelelse fra N.C. Nielsen.

– V-Move gør det muligt at rangere trailere uden at skulle køre med de store trækkere. De er udviklet til virksomheder med et mindre behov for daglig trailerhåndtering og kan bruges både indendørs i haller med loftskraner og udendørs, når trailere skal flyttes på kort distance fra fx en rampe til en afhentningsplads, fortæller Lars Søgaard fra N.C. Nielsen.

Med V-Move i produktporteføljen tilføjer N.C. Nielsen en nicheløsning til kunder med et varieret behov for at flytte trailere.

- Samtidig er V-Move en emissionsfri, støjsvag og brugervenlig løsning til de virksomheder, der opererer på et afgrænset køreareal med få daglige transporter eller blot ønsker en ekstra transportør til den eksisterende maskinflåde af større trækkere.

Den kompakte V-Mover findes indtil videre i to varianter med en maksimal kapacitet på traileren på henholdsvis 20 ton eller 40 ton. De kører med en maksimal hastighed på 6 km/t, rummer en solid egenvægt, har dual drive motorer og et elektrisk drev, der håndterer de fleste trailere uden besvær. Løsningen kan med fordel bruges til linktrailere, da den gående fører er tæt på sammenkoblingen.

Om N.C. Nielsen

N.C. Nielsen er Nordens største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner med over 329 medarbejdere og en årlig omsætning på omkring 1,1 mia. kr. 

N.C. Nielsen forhandler Terberg-terminaltraktorer, Konecranes-containertruck og reachstackere samt trailere og udstyr til sværgods i hele verden.

N.C. Nielsen er en del af N.C. Nielsen Gruppen, som i alt beskæftiger mere end 575 medarbejdere og har afdelinger i Danmark, Norge og Sverige.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047