23948sdkhjf

Marcus er Tølløses bedste lastbilmekaniker-lærling

Lastvognmekaniker Marcus Larsen Justesen fra Tølløse er blandt prismodtagerne, når ML-prisen 2024 uddeles fredag 25. oktober i København

For 22. år i træk uddeler Metalindustriens Uddannelsesudvalg v. DI, Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne Metalindustriens Lærlingepris (ML-prisen) til nogle af de dygtigste lærlinge i metalindustrien.

Prisoverrækkelsen er en af årets hyldester af faglærte, og den finder sted fredag den 25. oktober 2024.

Foruden de dygtige nyudlærte svende er deres familier, mestre og faglærere også inviteret med til den store fejring. Og for dem, der ikke kan være blandt publikum på dagen, bliver ML-prisen 2024 også live-streamet på dette link.

Det er et fællestræk for Marcus Larsen Justesen og de øvrige prismodtagere, at de, udover at have opnået topkarakter til svendeprøven, også er gode kammerater og kolleger.

Marcus Larsen Justesen har gået på TEC og været i lære hos Svebølle Auto Service ApS. Han er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden. I indstillingen lyder det blandt andet:

- Marcus har gennem hele uddannelsesforløbet udvist stor interesse for autofaget med udpræget lyst til at gøre en ekstra indsats. Det har resulteret i, at Marcus har erhvervet sig både faglige, sociale og personlige kompetencer, som overstiger det gennemsnitlige niveau.

Selv giver Marcus Larsen Justesen følgende reaktion på at skulle modtage ML-prisen:

- Det er superfedt, at der, efter så mange timers arbejde, kommer noget den anden vej. Det giver mig kun motivation til at arbejde endnu hårdere, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.05