23948sdkhjf

Nyscans hydraulikafdeling flytter til Køge

Nyscan A/S, der er aut. Scania servicepartner med lastbilanlæg i Køge, Vordingborg og Sakskøbing, har flyttet sin hydraulikafdeling til sit hovedanlæg på Skandinavisk Transport Center i Køge.

Afdelingen har tidligere haft til huse på Nyscans tidligere Scania-anlæg i Roskilde, hvor hydraulikafdelingen med værkfører Michael Vallebo i spidsen har holdt til siden 2006.

Nyscan indgår i HEJ Gruppen, der også omfatter MAN-, DAF-, Iveco- og Fiat Professional last- og varebilsaktiviteter over store dele af Sjælland.

Medvirkende årsag til flytningen er, at HEJ Gruppen for godt et halvt år siden overtog Kaj’s Lastbilcenter i Greve og flyttede de omfattende aktiviteter med bl.a. servicering og reparation af mange renovationslastbiler til Køge. Samtidig rykkede Johni Sørensen, der stod i spidsen for Kaj’s Lastbilcenter, med til Køge, hvor han nu fungerer som værkstedsleder. Det har givet en del ekstra hydraulikopgaver på Køge-anlægget.

Det er fortsat hydraulikværkfører Michael Vallebo, der står i spidsen for afdelingen, der fremover også vil kunne trække på ekstra arbejdskraft fra Scania-anlægget i Køge.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156