23948sdkhjf

Fede apps for langturschauffører

Som langturschauffør bruger man næsten flere timer i bilen end i hjemmet, og derfor er det rart at kunne bruge den nyeste teknologi til at gøre hverdagen lidt nemmere og mere behagelig.

Engang var de stationære telefonbokse den eneste livline, som chauffører havde til at holde kontakt med familien, når de var af sted på vejene i dage- og nogle gange ugevis. De tider er heldigvis forbi, og mange chauffører bruger i dag deres telefon til mange af de daglige gøremål. Chaufførerne kan både bruge de mange apps, der er tilgængelige på smartphones, til at få en smule underholdning i pauser og om aftenen på hotelværelset. Der findes selvfølgelig klassikere som Netflix og Spotify, men der findes også nyere spil-apps, hvor man kan spille online casino med klassiske spil som roulette, blackjack, bingo eller spilleautomater i pausen. Der er naturligvis også mange action-, strategi- og simuleringsspil såsom Fortnite, Pokemon Go og Minecraft.

Men der er også lavet apps, som er målrettet lastbilchauffører. En af de mest omfattende værktøjs-apps, som er udviklet til smartphones, er Trucker Tools. Den indeholder simpelthen de fleste af de ting, en langturschauffør har brug for at vide eller kunne finde, når han er på farten. Brug for eksempel guiden til de bedste rastepladser eller værktøjet til at planlægge den optimale rute, så du bruger mindst muligt benzin. Appen har også en funktion, hvor kunderne kan se, hvor langt deres varer er kommet, og chaufførerne har mulighed til at kommunikere med hinanden på message boardet. Trucker Tools har også nogle helt lavpraktiske funktioner, som man kan bruge på sin tur såsom benzinpriser opdateret hver time, traffiksituationen i realtid, vejrforholdene på ruten samt steder, du kan få vasket din lastbil. Desuden kan man finde de bedste tilbud på forsikringer til ens last samt adgang til diverse tilladelser.

Udvidet GPS-funktion

CoPilot GPS er en moderne app med stemmestyret navigation, trafikinformation og ruteplanlægning. Den er udviklet til bilister generelt, men egner sig særligt godt til langturschauffører, som tilbringer meget tid bag rattet. Appen kan blandt andet hjælpe chauffører med at finde den bedste rute samt op til tre alternativer og har et offlinekort af høj kvalitet, så man ikke er afhængig af mobilsignal. Desuden har GPS’en en realtidsfunktion, som analyserer trafikken i realtid og genberegner alternative ruter, så man undgår forsinkelser.

Appen har en særlig funktion rettet mod lastbilchauffører. Den oplyser blandt andet om lave broer og veje med begrænsninger for tunge køretøjer som lastbiler, og den sparer penge ved at reducere antallet af kørte kilometer uden for ruten, undgår bøder samt sænke forbruget af brændstof ved at planlægge ture, som passer til køretøjet og lasten. Appen er desuden designet til ikke at distrahere i førerhuset, så chaufføren bliver uopmærksom på vejen. Sidst men ikke mindst har den en funktion, som giver præcise ankomsttidspunkter i forhold til den aktuelle trafikinformation, så varerne bliver leveret til tiden og kunderne bliver glade.

Som man kan se, er der i dag masser af værktøjer, som sikrer lastbilchaufførerne både underholdning og en lettere hverdag, så man kan fokusere sin energi på kørslen.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062