23948sdkhjf

Ny og stærk Palfinger til Herning-vognmand

Første eksemplar af Palfingers nye kranmodel PK 135.002 TEC 7 leveret i Danmark

Palfinger Danmark har leveret det første eksemplar i Danmark af Palfingers nye kran, PK 135.002 TEC 7, der byder på avancerede nye muligheder for kranarbejde.

Vogmand Lars Østergaard Andersen, Richard Andersen & Sønner, der er aftager af den nye PK 135.002 TEC 7, er tredje generation i virksomheden, som blev grundlagt i 1938.

»Vi beskæftiger os med stort set alle transport-opgaver, så man må sige, at vi er en alsidig virksomhed, Vi kører kun nationalt, fortrinsvis i Jylland og på Fyn, og transporterer faktisk alle typer gods. Så vi er rigtig glade for at kunne tage den nye kran fra Palfinger i brug – for den får helt sikkert nok at bestille,« siger Lars Østergaard.

Det er Palfinger-forhandleren Give Kranservice, der har opbygget den nye kran på et rødt 4-akslet chassis fra Volvo – afstemt til den karakteristiske røde farve, som Palfinger benytter.

Give Kranservice blev grundlagt af Viggo Hansen i 1988 og fik allerede året efter forhandlingen af kranerne fra Palfinger. Virksomheden har gennem årene solgt over 400 Palfinger-kraner og –opbygninger.

Med PK 135.002 TEC 7 udvider Palfinger sin omfattende produktvifte, når det gælder storkraner. til også at omfatte en anden type TEC-serie model. Kranen kan udstyres med tre forskellige flyjibs og gør samtidig udstrakt brug af sensorer, som gør det muligt at nå op på en løfteevne, der kan sammenlignes med de rigtig store kraner.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218