23948sdkhjf

Ridder Erik af Dannebrog

DTL's adm. direktør, Erik Østergaard, er af Hendes Majestæt Dronningen blevet udnævnt til Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen.

Erik Østergaard blev i 2004 udnævnt til Ridder under sin ansættelse som direktør i Scandlines-koncernen.

Erik Østergaard, der de seneste 13 år har stået i spidsen for DTL Danske Vognmænd, er oprindeligt rederiuddannet og har læst erhvervsøkonomi og ledelse ved nogle af verdens førende Business Schools, herunder IMD i Schweiz, Stanford Business School og Boot School of Business ved University of Chicago, hvorfra han har en MBA.

Erik Østergaard har besat en lang række højtplacerede stillinger på både direktions- og bestyrelsesniveau i såvel ind- som udland inden for rederi-, havne- eller landtransportsektoren. Han har været udpeget til en lang række regeringskommissioner og fungerer i flere tillidshverv inden for transporterhvervet. Han var bl.a. medlem af såvel regeringens Infrastrukturkommission og Mobilitetskommissionen m.fl. Han var også medvirkende til i 2012 at samle de Nordiske transport- og logistikorganisationer i Nordic Logistics Association med hovedkvarter i Bruxelles, hvor han har været formand siden etableringen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078