23948sdkhjf

DSV: Vi har ingen kommentarer

Lastbilerne er væk fra industriområdet ved Mossvej i Horsens. I november satte kommunen skilte op, hvoraf det fremgår, at lastbilerne ikke må parkere i aften- og nattetimerne, og det har tilsyneladende hjulpet.

For der er ikke længere langtidsparkerede lastbiler og medfølgende svineri fra chauffører på den omtalte industrivej. Det var længere tids fokus på problemet, der fik byrådet i Horsens Kommune til at vedtage, at der skulle opsættes p-forbudsskilte.

En del af de lastbiler, der holdt langtidsparkeret på Mossvej, inden p-restriktionen, var udenlandske trækkere med DSV-trailere.  

Tre spørgsmål til transportgiganten

Så hvor parkerer lastbilerne nu henne, når de ikke er at finde på Mossvej længere? DSV kan naturligvis ikke vide, hvor alle lastbiler, der holdt parkeret på Mossvej har fundet parkeringsmulighed nu. Men de kan vide, hvor de trækkere, der har en trailer med bogstaverne DSV på siden, nu parkerer i de 45 timer, hvor chaufføren bag rattet skal holde det lovpligtige regulære ugehvil.

Lastbil Magasinet har derfor bedt transportvirksomhedens Head of Communication, Tina Hindsbo, om svar på tre spørgsmål:

- I forbindelse med forbuddet mod langtidsparkering på Mossvej, har DSV da meldt noget ud til de underleverandører I bruger, om forbuddet?

 

- De chauffører der trækker for jer og tidligere parkerede (og holdt deres ugehvil på Mossvej) har DSV en føling med, hvor de parkerer nu?

 

- Er der chauffører, der trækker for jer, der holder deres regulære ugehvil på DSV's plads i Horsens?

DSV har ikke ønsket at komme med et eneste ord til ovenstående.

»Vi har ingen kommentarer,« lyder svaret.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062