23948sdkhjf

Chauffør frikendt for otte voldtægter

Den 39-årige lastbilchauffør Brian Stikkertsen Christensen er tirsdag i Østre Landsret blevet frikendt for otte voldtægter, men blev i landsretten dømt for vold og trusler. Det oplyser mandens forsvarer ifølge Ritzau.

Han blev ellers tidligere på året idømt syv års fængsel ved Retten i Næstved, da retten dengang kendte ham skyldig i otte voldtægter og omfattende vold mod hans daværende kæreste.

»Landsretten har frifundet min klient for alle voldtægterne og alene dømt for seks tilfælde af vold og et tilfælde af vidnetrusler,« fortæller forsvarer Morten Wosylus Kamp ifølge Ritzau.

Den daværende kæreste har vidnet i sagen, og hendes forklaring var i byretten med til at få manden dømt.

Forsvareren oplyser, at et flertal af nævningerne i landsretten havde et andet syn på forklaringen. De mener, at forklaringen havde en sådan karakter, at der i vid udstrækning måtte ses bort fra den.

Manden har nægtet sig skyldig i stort set alle anklager.

Voldtægterne og volden, som byretten fandt manden skyldig i, skulle være foregået fra december 2016 til august 2017 i både hans og kærestens hjem samt i hans lastbil.

Manden er blevet idømt otte måneders fængsel. Han har siddet varetægtsfængslet siden september 2017, fortæller advokaten, der tilføjer, at hans klient er lettet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062