23948sdkhjf

Stort opkøb på Fyn

Poul Schou A/S, Odense, køber 1. december Bruun & Nielsen A/S, Ejby.

Vognmand Poul Henrik Schou, indehaver af Poul Schou A/S, Odense, fortsætter den efterhånden lange række af opkøb, der har præget vognmandens driftige virke de seneste godt 20 år.

Fra 1. december overtager Poul Schou således Bruun & Nielsen A/S, Ejby ved Middelfart. Med det store opkøb nærmer Poul Schou A/S sig en fordobling af den i forvejen store grønne vognpark og antal af medarbejdere, der fremover tæller 250 medarbejdere og mere end 130 beskæftigede vogne dagligt.

Vognmand Birger Nielsen fortsætter som administrerende direktør i Bruun & Nielsen A/S efter overtagelsen. Endvidere forbliver Bruun & Nielsens administration og lager i lokalerne i Ejby.

40 biler, 130 medarbejdere

Administrerende direktør Poul Henrik Schou:

- Det er med stor glæde og stolthed, at vi bringer nyheden om opkøbet af Bruun & Nielsen A/S. I den kommende periode vil vi arbejde på at opnå synergi på alle områder med de to hver især stærke organisationer.

Bruun & Nielsen er stiftet i 2006 af Birger Nielsen og Erik Bruun. Selskabet har hovedsæde i Ejby, specialiserer sig i fragt- og distributionskørsel af særligt dagligvarer og råder over en vognpark på 40 biler og 130 medarbejdere.

80 biler og 125 medarbejdere

Poul Schou A/S blev stiftet i 1945 af Poul Herman Schou med domicil i Odense. I dag ejes virksomheden af 3. generation, administrerende direktør Poul Henrik Schou.

Virksomheden har gennem årene bredt sine kompetencer ud på flere transportområder indenfor national distribution, kraner, blokvogne, maskintransport, affalds- og råstofkørsel, containere, køreplader, mobil sikkerhedsmakulering og Dokumenthotellet. Transporter der dagligt udføres af 80 biler og 125 medarbejdere.

Poul Henrik Schou:

- Det er en ære for os at have mulighed for at købe en så veldrevet virksomhed som Bruun & Nielsen A/S, hvor vi får tilknyttet endnu flere dygtige medarbejdere til Poul Schou A/S. Vi glæder os til fremtiden. Vores virksomheder passer godt sammen, og netop derfor kan vi opnå en endnu stærkere position i et marked, som er presset af chaufførmangel og høje omkostninger. Vi ser derfor store udviklingsmuligheder i vores kommende stordrift og kompetencer.

Ny direktør styrker ledelse

I erkendelsen af, at ”hjulene skal dreje hurtigere og hurtigere”, hvor teknologi, digitalisering og IT fylder meget i virksomheden, tiltræder Claus Jarlgaard Jensen som udviklingsdirektør i Poul Schou A/S pr. 1. december 2018.

Han kommer fra en international belysningsvirksomhed, med erfaring igennem mere en 30 år i ledelse og udvikling. Operationel direktør bliver fremover David Ellekær, mens Poul Henrik Schou forbliver administrerende direktør i den nye struktur.

- Vi skal være dygtigere hver eneste dag, vi går på arbejde. Med en efterhånden rimelig stor virksomhed og et stort ansvar er vi forpligtet til at sikre en dygtig ledelse med styr på tingene, samt sikre optimering og konstant fremdrift, tilføjer Poul Henrik Schou.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094