23948sdkhjf

Randers-vognmand: Hæder øger fokus

Bach & Pedersen Fragt hædres med Årets CSR-Pris.

Begrebet Corporate Social Responsibility (CSR) dækker over en virksomheds arbejde med at tage sociale og miljømæssige hensyn i dens daglige aktiviteter og herunder også i kontakten til samarbejdspartnere og øvrige interessenter.

Nogle bruger også udtrykket ’virksomhedens samfundsansvar’ om CSR-betegnelsen.

Randers Business Awards

I Randers – landets 6. største by - er der flere virksomheder, også i transportbranchen (Thortrans), der jævnligt roses for, at de netop tager både sociale og miljømæssige hensyn til deres medarbejdere og omgivelser.

Senest har Bach & Pedersen Fragt i Sdr. Borup, i det sydvestlige Randers, netop modtaget hæderen Årets CSR-Pris i forbindelse med Randers Business Awards.

Hyldesten til erhvervslivet i Randers Kommune, arrangeret af Biznet Randers, fandt sted i Randers FC Thor Lounge, hvor i alt 12 priser blev uddelt til lokale virksomheder. I hver enkelt af de 12 kategorier, var der nomineret tre.

12 lærlinge, 11 flexjobbere

Bach & Pedersen Fragt vinder Årets CSR-Pris med følgende begrundelse:

”Med hele 12 lærlinge er virksomheden ikke bange for at uddanne ungdommen. Derudover har de 11 værdifulde fleksjobbere. Med et flow af praktikanter gennem virksomhedens virksomhedscenteraftale ser Bach & Pedersen Fragt mulighederne og lader sig ikke begrænse af de udfordringer, der kan være. Uanset om man kan indgå i en fast arbejdsplan, har skrivevanskeligheder, fysiske skånebehov eller diagnoser, har alle kompetencer, der kan komme dem til gode.”

Et skulderklap

Adm. direktør Torben Bach, Bach & Pedersen Fragt, siger til Vognmandens Fagblad:

- Det er et skulderklap at få den pris. Det betyder noget for os. Og så lige i en tid, hvor der er så stor fokus på chaufførernes vilkår. Efter at vi har fået prisen, får vi også flere henvendelser fra folk, der gerne vil have et job hos os. I sidste uge var der en fem-seks henvendelser, og syv ugen før. Der er flest henvendelser her fra området, og også fra folk, der er i job i forvejen.

Årets CSR Pris til Bach & Pedersen lægger vægt på følgende parametre:

Virksomheden tager et menneskeligt socialt ansvar med jobsigte for den rette. Virksomheden evner at omdanne arbejdskraftbehov til eks. fleksjob eller småjob, virksomheden tilbyder løbende praktik-, jobtrænings- og afklaringsmulighed for udsatte borgere og engagerer sig lokalt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078