23948sdkhjf

Mere sexet med nyt værktøj

Nyt lærende mødested i Kolding.

Tysk-ejede Besko, der med otte danske afdelinger leverer reservedele til lastbil-, trailer- og busværksteder landet over, åbnede i går det nye Besko Akademi på Trianglen 8B i Kolding.

- Vi skal gøre den tunge sektor mere sexet, komme med input til fortsat fornyelse.

Sådan lød det blandt andet i går på Trianglen 8B i Kolding, hvor Besko - den landsdækkende leverandør af reservedele til tunge køretøjer – åbnede sit nye Besko Akademi.

Branchens mobilitetspartner

Beskos målsætning er blandt andet at ’være branchens mobilitetspartner’, og det nye uddannelsescenter henvender sig således til alle last- og tungvogns- samt og trailerværksteder og vognmænd med egne værksteder.

Tanken er kort sagt, at værkstedernes mekanikere og eventuelt andet teknisk personale kan opdatere deres kompetencer via korte dagskurser hos det nye Besko Akademi. Eksterne kunder som eksempelvis Bär Cargolift er også velkomne til at gennemføre tilsvarende efteruddannelseskurser på det nye uddannelsessted i Kolding.

Branchen støtter op

I går fik det nye Besko Akademi mange rosende ord med på vejen fra branchens leverandører og organisationer, herunder både ITD og DTL.

Chefkonsulent Jørn-Henrik Carstens, ITD, oplyser blandt andet, at ITD allerede nu ser på, hvordan organisationens egen uddannelsesafdeling fremover indgår i et nyt samarbejde med Besko Akademi.

Tilsvarende er konsulent Finn Bjerreman, DTL, også meget positiv.

- DTL Danske Vognmænd er meget tilfredse med dette nye initiativ. Og vi ser eksempelvis frem til, at det tekniske niveau højnes på specielt påhængskøretøjer.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11