23948sdkhjf

ITD: 25 timer er fornuftigt

Regeringen og Dansk Folkeparti lytter til branchen, melder ITD.

Regeringen og Dansk Folkepartis plan for maksimalt 25 timers tidsbegrænset parkering på de 90 rastepladser langs de danske motorveje, modtages positivt af brancheorganisationen ITD.

- Det er tydeligt, at regeringen og Dansk Folkeparti har lyttet til branchen og bestræbt sig på at imødekomme en række af de bekymringer og praktiske udfordringer, som vi har fremført. 3 timers og 11 timers tidsbegrænsning, som har været på forhandlingsbordet, ville være ganske umuligt at få til at fungere i praksis. I ITD mener vi, at 25 timer er et fornuftigt forhandlingsresultat, siger ITD’s adm. direktør Carina Christensen.

Flere p-pladser

Transportminister Ole Birk Olesen skriver i sin pressemeddelelse, at han grundlæggende ikke mener, at det er statens opgave at stille gratis faciliteter til rådighed for at løse lastbilerhvervets behov for længerevarende ophold.

Carina Christensen tilføjer:

- I ITD mener vi fortsat, at der er behov for øget rastepladskapacitet i Danmark. Vores medlemmer ønsker flere velfungerende rastepladser med relevante servicetilbud landet over - både langs og uden for motorvejsnettet. Behovet for udvidelser og forbedringer af rastepladserne bliver kun større, og vi har her og nu brug for en gennemarbejdet analyse af det fremtidige kapacitetsbehov – også i lyset af den nye tidsbegrænsning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078