23948sdkhjf

Særlig Scania til Grønland

Matti Eriksen, Nuuk på Grønland, udvider vognparken.

Stiholts lastbilsælger Christian Pedersen leverer igen en speciel lastbil til den nordligste del af det danske rigsfællesskab. Arctic Transport ApS, ved Matti Eriksen, i Nuuk på Grønland udvider således sin vognpark af Scania kranbiler med en ny R 490 CB8x8.

Ombygget fra G til R

Foruden træk på alle hjul (8x8) er bilen meget speciel, da den er ombygget fra G- til R-model. Det skyldes, at Scania på ordretidspunktet ikke kunne levere en R-model med træk på alle hjul, hvorfor bilen er bestilt opbygget med et G-chassis og efterfølgende ombygget med det højere R-førerhus.

Bilen er opbygget af Stiholt i Hjørring – inklusiv en Palfinger-kran, model PK110.002 med otte hydrauliske udskud og en maksimal rækkevidde på 22,5 meter. Dertil kommer fast lad med integrerede bådstøtter og udtræk.

Arctic Transport er specialist i ophaling og flytning af både samt løfteopgaver i byggeindustrien.

Flot forarbejde

Leveringen fra Stiholts Christian Pedersen bygger på det seriøse forarbejde, som Stiholts nu afdøde lastbilsælger Carsten Precht Jensen tidligere har udført på Grønland.

Her lykkedes det ham at opbygge et rigtig godt kundeforhold til mange grønlandske lastbilkunder – herunder Matti Eriksen, der bl.a. fik leveret en Scania R 480 LB8x2 og en R 480 CB8x8 med store Palfinger-kraner af Carsten Precht Jensen, inden han døde i fjor efter kort tids sygdom.

Christian Pedersen har med succes taget over efter Carsten Precht Jensen, og han har allerede leveret flere nye Scania på det grønlandske marked, som Stiholt har det officielle Scania-salgsansvar for.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203