23948sdkhjf

International service, lokal afdeling

12. salgskontor åbner i Danmark.

Den internationale leverandør af service til transportsektoren, Vialtis – der ejes af ITD’s datterselskab FDE, åbner nu sit 12. salgskontor – denne gang i ITD Huset i Padborg.

Vialtis leverer skræddersyede løsninger på en lang række transportydelser, der hjælper virksomhederne med gode aftaler på refusion af moms, vejafgift, færgebooking og brændstof. Ved at integrere de enkelte services tilbyder Vialtis at finansiere hele løsningen. Målet er, at denne finansiering forbedrer kundens likviditet i form af hurtigere afregning af transport.

Overblik

- Ved at anvende vores nye digitale og finansierede løsninger sikrer vi en integrering af traditionelle serviceydelser til kunden. Det betyder, at kunderne hurtigt kan få et overblik over sine totale omkostninger per bil per tur. Samtidig vil vores kunder med fordel kunne udnytte VIALTIS´ europæiske position til at få de bedst mulige samarbejdspartnere på en lang række områder, udtaler Peter Westergaard, kommerciel direktør i Vialtis.

Medspiller

Per Westergaard tilføjer:

- Ingen integrerer løsninger på den måde, vi gør, og det er nyt. Når vi har afdækket kundens behov, kan vi strikke løsningerne sammen, så de passer netop til deres virksomhed. Vores vigtigste opgave er at være en medspiller for vores kunder, så de sikres de gode løsninger samlet ét sted, hvilket gør det nemt og overskueligt at administrere for den enkelte kunde. For at kunne sikre en bedre konkurrenceevne for vores kunder fokuserer VIALTIS kontinuerligt på at minimere administrationen og dermed omkostningerne ved udførelse af internationale transporter.

Om Vialtis

Har siden 1982 udviklet langvarige forretningsrelationer til transport- og logistikvirksomheder i hele Europa, siden 2012 ejet af brancheorganisationen ITD.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081