23948sdkhjf

Palfinger Danmark er flyttet

Den 1. januar flyttede Palfinger Danmark ind i helt nye lokaler i industrikvarteret i Middelfart - tæt på den fynske motorvej ved Lillebæltsbroen.

Palfinger Danmark havde længe næret et ønske om at flytte til mere moderne lokaler end de hidtidige i Nr. Aaby, og da Palfinger Group i Østrig sidste år overtog Palfinger Danmark A/S kom der yderligere skub i planerne om en flytning.

På adressen Stensgårdsvej 21 M i Middelfart råder Palfinger nu over 360 kvadratmeter lyse og venlige lokaler, topmoderne mødefaciliteter til både de ansatte og gæster udefra, samt et moderne computerstyret lager på 500 kvadratmeter.

»Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Palfinger Group i Østrig, der har bidraget til, at det blev muligt at flytte fra de efterhånden for små lokaler i Nr. Åby. Vi har nu fået langt mere plads i de moderne kontorer. Det giver helt nye muligheder, idet vi nu f.eks. kan holde vores forhandler-kurser her i Middelfart«, siger souchef og produktchef, Jesper Mouridsen, Palfinger Danmark A/S.

Indretningen af de nye lokaler er ikke helt færdiggjort endnu, idet der mangler den sidste finish. Men det kommer i den nærmeste fremtid.

Tre lagre blev til ét

En af de meget store fordele i forbindelse med flytningen er, at lageret af reservedele nu er samlet på den nye firma-adresse i Middelfart – i stedet for som tidligere at være placeret tre forskellige steder i Danmark. ”Det giver et bedre overblik, når lageret er samlet her, hvor det også er nemt at komme til fra nær og fjern. Vores hovedsæde ligger jo så sige lige midt i Danmark,” siger Jesper Mouridsen. Flytningen kommer på et tidspunkt, hvor der er stor aktivitet hos Palfinger Danmark.

»Vi mærker en betydelig stigning i vores salg. Blandt andet er der i øjeblikket stor efterspørgsel efter kroghejs – og ikke mindst stykgodskraner. Der er vækst i Danmark, og det er jo noget, vi i transportbranchen mærker med det samme og nyder godt af«, fastslår Jesper Mouridsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062