23948sdkhjf

Lederskifte i Thermo-Transit

Transportvirksomheden Thermo-Transit med hovedkontor i Padborg og afdelinger i fem europæiske lande får ny ledelse.

Thermo-Transits leder, Jesper Hansen, som i ca. 30 år har stået forrest, har besluttet sig for at stoppe som daglig leder og bliver i stedet formand for bestyrelsen for Thermo-Transit.

 »Vi har i Thermo-Transit gennem mere end 30 år opbygget en international transportvirksomhed, der er vokset konstant gennem alle årene. Thermo-Transit er inde i en stærk og positiv vækst, og tiden er nu inde til at overlade den daglige ledelse til nye kræfter,« siger Jesper Hansen.  

Ledelsesskiftet kommer samtidig i forbindelse med at Girteka Logistic’s har gennemført sit fulde ejerskab. Den nye leder af Thermo-Transit er Jakob Holm.

»Thermo-Transit, virksomhedens medarbejdere og kunder er og har været en meget stor del af mit liv. Jeg er derfor glad for, at jeg selv har udpeget og ansat min afløser. Med Jakob Holm, som jeg har kendt og fulgt i flere år, er jeg er sikker på, at Thermo-Transit er i de rigtige hænder,« siger Jesper Hansen.  

Thermo-Transit vil fortsætte som en selvstændig dansk virksomhed, med en kapital- og ressourcestærk ejer.

»Det har været et privilegie og en fornøjelse at arbejde med Jesper Hansen de seneste par måneder. Jeg er derfor nu klar til yderligere at styrke virksomheden, baseret på de planer, vi sammen har lagt,« siger Jakob Holm, adm. direktør i Thermo-Transit.

»Vi har en klar strategi om fortsat at tilbyde totalløsninger til kunderne, og vi har vilje til fortsat at vokse. Med en stærk ejer om bord vil vi fortsat kunne udbygge vores position,« siger Jakob Holm.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094