23948sdkhjf

- Statistikker holder ikke vand

DEBATINDLÆG:

Desværre må vi nok konstatere, at politiets statistikker ikke holder vand. Jeg tror, de fleste vognmænd har opgivet at bruge tid på anmeldelser af tyveri fra lastbiler. Det er klart, at hvis der er brug for en politianmeldelse i forbindelse med en forsikringssag, så bliver det anmeldt.

Vores biler er tomme, og er de ikke det, har de skrald på. Mange af vore chauffører har deres biler med hjemme. Bilerne står så på hengemte lastbilparkeringspladser, der er så isolerede fra private boliger, at folk ikke bliver dårlige af at se bilerne. Her er der frit slag for røvere og banditter. Vi får stjålet diesel hele tiden. Indbrud og hærværk hele tiden. Der kommer aldrig en Politibil. Hvis tyvene bliver taget på fersk gerning, med bil og pumpeudstyr, og man ringer til Politiet, så er svaret: Det har vi desværre ikke ressourcer til, men du er velkommen til at anmelde det på vores hjemmeside.

Jeg husker stadig, dengang vi havde et fantastisk samarbejde med politiet. Det sluttede desværre for mere end 20 år siden.

Steen Tofteng
Egeskovvej 2
2665 Vallensbæk Strand

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11