23948sdkhjf

Speditør: Vi har fulgt vores aftale

Hos Freja bekræfter Jan Sunde, Regional Director Denmark West, at Vognmand Lars Larsen Aps har udført transportopgaver for dem i en årrække, men han ønsker ikke at udtale sig om den specifikke faktura eller det beløb, Freja mener, Lars Larsen skylder dem.

Han er uforstående over for, at der ikke skulle være holdt palleregnskab i de 25 år, Lars Larsen har kørt for dem.

»Det er helt normal praksis for en vognmand at holde regnskab med pallerne. Vi har også en hel afdeling her (i Freja red.), der sidder kun med paller og palleregnskaber«, siger Jan Sunde. Adspurgt om hvem i denne afdeling der kan udtale sig om palleregnskaber, henviser Jan Sunde til, at det er ham, der udtaler sig i denne sag på vegne af Freja.

I en mail adspurgt igen om, hvem i den omtalte afdeling for paller, der kan udtale sig om palleregnskab specifikt i forhold til Vognmand Lars Larsen ApS, skriver Jan Sunde:

» Vi vil ikke drøfte detaljer i vores samarbejdsaftaler«.

Ingen vindere

Ifølge Jan Sunde, der har set på de skriftlige aftaler, der foreligger mellem Freja og Vognmand Lars Larsen ApS, er der intet gjort forkert fra Frejas side.

»Vi har fulgt vores aftaler med Lars Larsen. Men jeg vil gerne understrege, at det, der lige nu ligger os mest på sinde, er de chauffører der står uden arbejde. Chauffører, der altid har været loyale og betydet meget for vores forretning. Det er vi berørt af, og finder det beklageligt, at Vognmand Lars Larsen og alle medarbejdere er blevet berørt af en konkurs«, siger Jan Sunde.

Der er, indtil videre, absolut ingen vindere i denne sag. Men der er et bo efter Vognmand Lars Larsen ApS, der er i kurator Svend-Aage Dreist Hansens hænder. Hans partner, Søren Storgaard, er ikke vendt tilbage på Lastbilmagasinets adskillelige henvendelser, så svaret på, hvad der findes af aktiver i det nu forgangne Vognmand Lars Larsen ApS må forblive ubesvaret.

Direktør i Freja undrede sig

Jan Sunde håber nu blot på en dialog med kurator og vil, indtil boet er gjort op, ikke komme med kommentarer til dette.

Fra Frejas side vil Jan Sunde gerne bekræfte, at der har været kontakt mellem Jørgen Hansen og Lars Larsen, og Jørgen Hansen skriver efterfølgende i en mail til Lastbil Magasinet:

»Dengang med diesel (dieselaftalen red.), blev han (Lars Larsen red.) bedt om at ringe til mig, hvilket han aldrig gjorde, så derfor undrede det mig da, at han pludselig ringede om noget, jeg ikke havde en ide om, og som, vidste det sig, vi havde indbudt LL (Lars Larsen red.) til møde omkring. Forstår ikke det er en sag på dette tidspunkt, men hvis en eventuel retssag med udgangspunkt i den indgåede aftale viser sig at gå os imod, tjaeee så har vi jo ikke været ordentlige«.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078