23948sdkhjf

Nyscan sælger vaskehaller

Nyscan-koncernen har indgået aftale om at overdrage sine vaskeaktiviteter inden for lastbilvask i Hvidovre og Køge til Copenhagen Truck Wash. Dermed tilføjer Copenhagen Truck Wash to nye lokationer til sine aktiviteter i Høje Taastrup og fordobler sin kapacitet til i alt seks store vaskehaller med fokus på erhvervskøretøjer.

»Med frasalget af vaskeaktiviteterne ønsker vi at kunne fokusere yderligere på vores kerneforretning, der er salg, servicering og reparation af lette, mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer med tilhørende transportudstyr,« forklarer Nyscans servicedirektør Jens Egeskov.

Aftalen med Copenhagen TruckWash omfatter en vaskehal på Nyscans Iveco-anlæg på Avedøre Holme i Hvidovre ved København samt de to vaskehaller på Scania-anlægget på Skandinavisk Transportcenter i Køge. Vaskehallerne er alle udrustet med 31 meter lange vaskebaner, som kan håndtere modulvogntog i én vaskeproces.

»Vi er rigtig glade for aftalen, som vil styrke vores position i Hovedstadsområdet,« siger indehaveren af Copenhagen Truck Wash, Mikkel Merrild.

»Vi har fuld fart på vores tre vaskehaller på Letland Allé i Høje Taastrup, hvor vi bl.a. servicerer de mange virksomheder i det store transportcenter og entreprenørvognmænd i området. Ved at kunne tilbyde kvalitetsvask på Avedøre Holme samt i Køge fordobler vi vores kapacitet og bliver den største aktør på det storkøbenhavnske vaskemarked,« fastslår han.

Overdragelsen sker pr. 1. januar 2018 som en såkaldt virksomhedsoverdragelse, hvor de fire vaskemedarbejdere hos Nyscan følger med på uændrede vilkår. Også de mange vaskeaftaler, som Nyscan har indgået med kunder i hele Storkøbenhavn, følger med på uændrede vilkår.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109