23948sdkhjf

Opruster i kampen mod dieselsvind

Brændstofsvind er en af de største risici for landets vognmænd. Det vil YX Erhverv nu lave om på med deres seneste sikkerhedstiltag: kortløs tankning på danske YX truckanlæg.

»Vi oplever fortsat misbrug af vognmændenes dieselkort på trods af diverse foranstaltninger, og derfor introducerer vi nu endnu et tiltag, der skal øge sikkerheden yderligere. Med kortløs tankning fjerner vi den største risiko - nemlig kortet, og indfører i stedet et nyt system på vognmændenes telefoner. Hvis tyvene ikke har et kort at stjæle, men derimod skal have fat i en låst telefon, bliver det automatisk også sværere for dem at misbruge virksomhedens brændstofkonto,« forklarer Claus Gottlieb, direktør i YX Erhverv.

Med det nye sikkerhedstiltag skal vognmændene altså tanke med deres telefon i stedet for det velkendte plastickort. Det gør de ved at sende en SMS til YX, herefter får chaufføren tilsendt en kode som skal indtastes på terminalen, så fortsætter transaktionen som man kender den.

Den nye sikkerhedsløsning bliver indført januar 2018 og forventes at inkludere samtlige at YX’s truckstationer landet over, der er forbeholdt erhvervskunder med brændstofkort. Udover den kortløse betaling har YX Erhverv tidligere også indført sikkerhedstiltag som videoovervågning, 2-kort-systemer og ‘Alarm 24/7’, købsmax, geografisk spærring, tidsbegrænset spærring og Kilometer Alarm.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203