23948sdkhjf

Nyt vogntog til krævende kunde

Packman A/S i Rødovre er et internationalt transport-, speditions- og pakkefirma, der har specialiseret i håndtering af møbler, kunst og antikviteter. Det kræver special-grej at håndtere det ofte kostbare gods, og firmaet har netop fået leveret en ny DAF XF-460 FAN 6x2*4 med tilhørende 2-akslet Ackermann-kærre.

Begge enheder er opbygget til kørsel med 7,82 meter veksellad, og ud over forvogn og kærre er der også leveret 4 stk. isolerede Ackermann-veksellad til det nye vogntog.

De isolerede veksellad bruges primært til at afhente og levere møbler, antikviteter, kunst og flyttegods lokalt samt til og fra diverse europæiske lande. De oversøiske forsendelser, som er en vigtig del af Packmans aktivitet, emballeres og pakkes enten i lukkede trækasser, i samlecontainere eller som fulloads i 20’ skibscontainere til destinationer i bl.a. Nordamerika og Fjernøsten.

Den nye DAF er udrustet med Super Space Cab førerhus, for ofte er der to mand på bilen på de lange, internationale transporter. Der er også ACC-afstandsradar, det lovpligtige AEBS-nødbremsesystem, LDW-sporassistent, LED-forlygter samt Aircooler på taget.

Drivlinen er med 6-cylindret MX13-motor, 12-trins AS-Tronic gearkasse med fuldautomatiske gearskift samt bagaksel med 2,39:1 i udveksling.

Vekselladsrammerne er forsynet med flytbare LAXO-containerlåse, der kan placeres optimalt til både veksellad og 20’-containere i forhold til Dhollandia læssebagsmækken med 2.500 kg kapacitet. Både vekselladsrammer, støtteben, læssebagsmæk, bagkofanger og den forskydelige trækstang på kærren er galvaniseret for maksimal korrosionsbeskyttelse.

Vogntoget er leveret af Lastbilmægleren v/Carsten Lykke, som har samarbejdet med PM Lastvogns Service i Hedensted omkring klargøring og levering af vogntoget til Packman.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218