23948sdkhjf

DI's tidlige juleønsker

Branchedirektør efterlyser forhandlere, der går til biddet.

Michael Svane, branchedirektør hos DI Transport, leverer følgende fredagshilsen, før forhandlingerne om finansloven for 2018 om kort tid tager hul på transportområdet:


- Der skal findes en model for reduktion af taksterne på Storebælt og en finansiering af udvidelsen af den vestfynske motorvej. Hertil kommer en beslutning om penge til en VVM-undersøgelse af en udvidelse af flere delstrækninger på E45. Vi støtter naturligvis disse forslag, der styrker mobiliteten i Danmark til gavn for pendlere og virksomheder, men vi skal opfordre til, at forhandlerne går mere til biddet.


Konkrete beslutninger
Helt konkret peger Michael Svane på DI Transports ønske om følgende beslutninger:


Færdiggørelse af Frederikssundsmotorvejen og udbygning af den fynske motorvej syd om Odense. Desuden skal den kommende VVM-undersøgelse af en udvidelse af E45 også gælde strækningen fra Aarhus Nord til Randers.


- Konkrete beslutninger som vi skal have fundet penge til, og som afgørende vil styrke sammenhængen i vitale trafikkorridorer. Samtidig skal vi så sammen arbejde for, at der afsættes penge til en langsigtet plan, der også sikrer et reelt løft i investeringsniveauet. Flere penge skal også ledsages af etableringen af en fælles forligskreds på transportområdet, tilføjer Michael Svane.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085