23948sdkhjf

ADR fejrede 60 års fødselsdag

I samarbejde med De Forenede Nationers Økonomiske Kommission for Europa (UNECE) fejrede den internationale organisation for vejtransport IRU 6. november 60 års dagen for den ”europæiske konvention om international transport af farligt gods ad vej” (ADR).

IRUs rolle har igennem årene været at hjælpe til med at udtænke, udarbejde og udvikle ADR sammen med arbejdet for at øge bevidstheden og integrere den i kommercielle vejtransporttjenester.

UNECEs generalsekretær, Olga Algayerova, sagde ved fejringen:

»ADR har ydet et direkte bidrag over 60 år med at forbedre trafiksikkerheden ved transport af farligt gods, reducere risici og redde liv. Som en global aftale er ADR åben for alle FN-medlemsstater. Voksende international interesse i ADR betyder, at flere og flere lande vil kunne drage fordel af øget sikkerhed på vejen.«

Danske vognmandsorganisationer har siden starten af 1980’erne, sammen med IRU spillet en aktiv rolle for at sikre, at dens sikkerhedsbestemmelser er mere globale, omkostningseffektive og opnåelige, med revisioner, der holder trit med industriens nyskabelser og praksis.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062