23948sdkhjf

TIP og NTG East udvider samarbejdet

Ti nye TIR-godkendte gardintrailere til Kolding.

TIP Trailer Services leverer dette efterår ti nye TIR-godkendte gardintrailere til NTG East A/S i Kolding. Dermed udvides samarbejdet mellem de to parter.

- TIP har støttet NTG East’s imponerende vækst og udvikling fra begyndelsen, og vi er glade for at fortsætte og udvide vores succesfulde samarbejde, siger Morten Hakmann, salgschef for TIP i Danmark og Sverige.

Speciale

NTG East er specialiserede i transport mellem Nord-, Øst- og Centraleuropa, crosstrade i Europa og skræddersyede løsninger til kunder med særlige krav. Virksomheden har vækstet markant de seneste fire år og har nu over 30 medarbejdere.

NTG East er en del af Nordic Transport Group, der i de seneste seks år har været - og fortsat er - den hurtigst voksende transportvirksomhed i Norden. Virksomheden opkøbte Polar Logistics i slutningen af 2016 og har nu over 800 medarbejdere og 50 kontorer i mere end 20 lande. De tilbyder komplette transportløsninger indenfor vej-, luft-, hav- og projekttransport.

Nødvendig kapacitet

Jens Christian Hald, CEO i NTG East A/S:

- Det er vigtigt for os at sikre, at vi har den nødvendige kapacitet til en hurtigt voksende organisation og til et marked, der generelt er udfordret på grund af manglende kapacitet. Vi har derfor brug for en kontinuerlig levering af nye trailere, og vores samarbejde med TIP imødekommer dette behov. Den seneste levering af trailere er TIR-godkendte, da vi oplever en stigende efterspørgsel til og fra Rusland og CIS-landene. Gardintrailerne fra TIP gør os derfor endnu mere fleksible.

Anerkender tillid

NTG East’s topchef tilføjer:

- TIP har støttet os fra begyndelsen. Den første leasingkontrakt blev underskrevet syv dage efter NTG East’́s opstart. Vi vil gerne anerkende den tillid og fortsætte med at udvide vores givende samarbejde.

TIP Trailer Services har mere end 60.000 trailere på europæisk plan og mere end 12.000 eksterne trailere på servicekontrakter. Der er 15 værksteder i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125