23948sdkhjf

DI vil have vandtætte skotter

Dansk Industri Transport opfordrer politikerne til at holde fokus på postens kerneopgave i forbindelse med den såkaldte redningsplan til PostNord:

»PostNord står med en svær og vigtig opgave, når det handler om at sikre den postale infrastruktur i Danmark og til og fra udlandet. Det er den opgave, som redningsplanen skal bidrage til at løse,« siger branchedirektør Michael Svane fra DI Transport.

Han understreger betydningen af, at den statslige støtte til PostNord ikke fører til ulige konkurrence på godstransportområde.

»Efter DI’s opfattelse understreger udfordringerne på brevområdet klart behovet for, at vi har fuldstændig vandtætte skotter mellem PostNords aktiviteter på brevområdet og på gods- og logistikområdet. Det vil give de private pakke- og godsvirksomheder sikkerhed for, at der på det område er fri og lige konkurrence. Netop derfor opfordrer DI til, at regeringen og resten af Folketinget sørger for at klart værn mod unfair konkurrence på pakke- og logistikmarkedet i den danske-svenske aftale om PostNord,« siger Michael Svane.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063