23948sdkhjf

Transportens fremtid til debat

DI Transport og ATL tager i november på Roadshow til Silkeborg, Kolding og Køge for at møde medlemmerne inden for transportbranchen, oplyser ATL i en nyhedsmail.

På de tre møder er det muligt at komme med kommentarer og stille spørgsmål om DI’s servicering af medlemmerne. Det gælder både politisk og i forbindelse med overenskomsterne.

På møderne vil Karsten Dybvad orientere om DI’s politiske arbejde og vil samtidig svare på spørgsmål om DI’s service og arbejde generelt for ATL’s medlemmer.

Formanden for DI Transport, Anne Kathrine Steenbjerge, og formanden for ATL, Peter Jepsen, vil deltage sammen med DI’s viceadministrerende direktør, Kim Graugaard. Tilsvarende vil branchedirektørerne Michael Svane fra DI Transport og Lars William Wesch fra ATL deltage i møderne, hvor de er klar til at svare på spørgsmål og tage del i diskussionen.

»Jeg håber, at rigtigt mange medlemmer af ATL vil benytte sig af muligheden for at få en dialog med Karsten Dybvad om DI’s arbejde – både inden for transportbranchen og i forhold til det samlede erhvervsliv, som transporten jo er vigtig en del af. Her er netop muligheden for at få vendt aktuelle spørgsmål og holdninger med DI’s ledelse,« siger branchedirektør Lars William Wesch, ATL.

Møderne foregår:

13. november 2017 kl. 16 – 18.30 i Silkeborg, på Scandic Silkeborg, Udgårdsvej 2, 8600 Silkeborg.

22. november 2017 kl. 16 – 18.30 i Kolding, på Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding.

23. november 2017 kl. 16 – 18.30 i Køge, på Comwell Køge, Strandvejen 111, 4600 Køge.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063