23948sdkhjf

Iveco klar med "Blue Power"

Iveco har lanceret den nye Daily Blue Power-familie, som giver valgfrihed mellem tre forskellige teknologier.

Daily Hi-Matic Natural Power er det CNG-drevne lette erhvervskøretøj med en 8-trins automatgearkasse. Den kører på Ivecos naturgasteknologi og udstyret med en 3-liters F1C motor, der yder 136 hk og 350 Nm. Motoren opfylder Euro 6/D normen med 76% mindre partikeludslip og 12% lavere NOx-emissioner end Ivecos Euro 6 3,0-liters dieselmotor.

Daily Euro 6 RDE Ready er et let dieselkøretøj, som allerede er klar til at blive testet og efterprøvet som Real Driving Emissions – RDE-ready – tre år forud for 2020, som er deadline for de udfordrende miljømål. Denne Daily er udstyret med Ivecos 2,3-liter F1A-motor, som blev fuldstændig omkonstrueret i 2016.

Daily Electric er et køretøj, der har lov til at køre selv i byer med de strengeste trafikbegrænsninger. Den har en udvidet rækkevidde på op til 200 km i virkelig bykørsel, og batteriteknologien giver mulighed for en stor nyttelast og i hurtig ’mode’ tager det kun to timer at genoplade. Eco-Power køretilstand og regenerative bremsestrategier øger yderligere dens effektivitet. Daily Blue Power Electric tilbyder totalvægte på op til 5 ton.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172