23948sdkhjf

Samler de bedste i økonomisk kørsel

18. oktober 2017 er Toledo vært for den internationale finale Optifuel Challenge, Renault Trucks’ europæiske konkurrence i økonomisk kørsel, som afholdes hvert andet år. 29 chauffører fra 29 lande deltager for at vinde en Renault Trucks T480 Optifuel lastbil.

Optifuel Challenge konkurrencen startede i 2012. Den illustrerer til fulde Renault Trucks’ tilknyttede lastbil-services og vores forpligtelser med at hjælpe vores kunder med at forbedre brændstoføkonomien. Vores mål er at reducere brændstofforbruget fra allerførste kilometer.

29 chauffører ud af 2.500

Fjerde udgave af Optifuel Challenge startede i foråret 2017. Nu forbereder de 29 bedste chauffører sig til finalen, der finder sted 18. oktober i Toledo, nær Madrid. Danmark er ikke repræsenteret i 2017, men deltager i 2019.

Den internationale finale bliver opdelt i to dele. Først skal chaufførerne udfylde et spørgeskema, der tester deres viden om miljørigtig kørsel og hvordan brændstofforbruget reduceres. Dernæst deltager de i en 40 minutters testkørsel i en Renault Trucks T Optifuel med en 13-liters Euro 6 step C-motor.

Kørselsrækkefølgen bliver tilfældigt udvalgt og kørslen vil foregå forskudt. Ekstra køretøjer ledsager deltagerne undervejs for at varetage trafikmæssige udfordringer og andre faktorer, der kan påvirke kørselsforholdene.

Den bedste chauffør vinder en Renault Trucks T480 Optifuel lastbil.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078