23948sdkhjf

Vejene i fokus på 4 valgmøder

Asfaltindustrien ønsker at bidrage til den demokratiske valgproces, og det kræver et proaktivt arbejde at opretholde fokus på vedligeholdelsesefterslæbet på de kommunale veje. Derfor har Asfaltindustriens bestyrelse i forbindelse med kommunalvalget 2017 besluttet at afholde valgmøder i fire danske byer.

Kommuner og borgere taber penge på veje, der ikke holdes ved lige. Investeringen forrentes dårligt, og sikkerheden er ikke i orden, når vejene forfalder. Gode veje skaber derimod vækst og arbejdspladser og er en uundværlig del af et driftigt og velfungerende samfund.

Kommunalvalget til efteråret giver os en afgørende og nødvendig mulighed for at skabe debat og få sat veje og infrastruktur på dagsordenen hos befolkningen, i medierne og hos politikerne. Så grib muligheden, mød op og kom i dialog med dine lokale politikere.

Odense: Onsdag 25. oktober 2017 kl. 16.00–17.30 (herefter mad og netværk)

Sted: Munck Forsyningsledninger, Billedskærervej 7, 5230 Odense M
Politikere: Anders W. Berthelsen (A), Brian Dybro (F), Jane Jegind (V), Pernille Bendixen (O) og Søren Windell (C)
 

Køge: Torsdag 26. oktober 2017 kl. 16.00–17.30 (herefter mad og netværk)

Sted: Sydbank, Brogade 19 D, 4600 Køge
Politikere: Bent Sten Andersen (O), Flemming Christensen (C), Marie Stærke (A), Niels Rolskov (Ø) og Søren Brask (V)
 

Guldborgsund: Onsdag 1. november 2017 kl. 16.00–17.30 (herefter mad og netværk)

Sted: Restaurant Sukkertoppen, Nykøbingvej 76, 4990 Sakskøbing
Politikere: Bo Abildgaard (A), Claus Bakke (V), Lene Hatt (F), Peter Bring-Larsen (G), René Christensen (O) og Vagn Nymand (C)
 

Aarhus: Tirsdag 7. november 2017 kl. 18.00–20.00 (der vil blive serveret lidt mad fra kl. 17.30)

Sted:”Dome of Visions”, Pier 2, Inge Lehmanns Gade, 8000 Aarhus C
Politikere: Bünyamin Simsek (V), Elise Bjørnholt (KD), Jacob Bundsgaard (A), Jan Ravn Christensen (F), Keld Hvalsø (Ø), Marc Perera Christensen (C) og Rabih Azad-Ahmad (B).
Valgmødet i Aarhus er et samarbejde mellem Asfaltindustrien - Dansk Byggeri - Danske Malermestre - TEKNIQ - Aarhus Haandværkerforening

Tidligere tv-vært Trine Gregorius er ordstyrer på alle fire valgmøder. Møderne indledes med et kort oplæg af Kira Hylde-kær Janstrup fra DTU, der forsker i sammenhængen mellem samfundsøkonomi, antallet af færdselsuheld og vejenes tilstand.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062