23948sdkhjf

Rasteplads fortsat spærret for lastbiler

Det har virket efter hensigten, at ejeren af Infoteriet på rastepladsen Hylkedal Øst siden januar har spærret dele af pladsen af for lastbiler i weekenden.

Det skriver DR Trekanten.

I årevis har Infoteria-ejer Kim Hansen haft problemer med udenlandske lastbiler, der trodsede rastepladsens parkeringsregler og fyldte hele pladsen hver weekend. For Kim Hansen betød det, at potentielle kunder til hans butik valgte rastepladsen fra, og da et af landets største bus-rejseselskaber meddelte ham, at de ikke længere kunne benytte Hylkedal Øst, tog han selv affære.

Kim Hansen spærrede slet og ret parkeringspladserne af med kegler og afspærringsbånd, efter utallige forgæves forsøg på at få politiet til at hjælpe ham.

Siden gav Vejdirektoratet ham en midlertidig tilladelse til at spærre dele af pladsen af mellem fredag kl. 15 og søndag kl. 24, og dét har virket.

»Nu er de busselskaber, som var holdt op med at komme her, tilbage igen,« siger Kim Hansen til DR Trekanten.

Nu har Vejdirektoratet forlænget tilladelsen, om end kun først fra kl. 20 fredag aften.

Vejdirektoratet er i gang med at se på, hvordan man kan se på problemerne med de mange lastbiler på rastepladserne og forventer at være klar med en analyse senere på året.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062