23948sdkhjf

Indkøbsforening efterlyser flere medlemmer

”Vist pres” på vognmænd med fast kørsel, melder FDL Indkøb.

- Gennemløbet og omsætningen er nærmest status quo, men vi vil selvfølgeligt gerne have flere anpartshavere, meldte Carsten Fruelund Poulsen, næstformand for FDL’s indkøbsforening FDL Indkøb, på foreningens generalforsamling lørdag 22. april i Vejle.

Næstformanden konstaterede videre, at ”konkurrencen er skarpere, end nogensinde”.

- I dag har man jo nærmest opfattelsen af, at det ikke er nok med en fornuftig rabat og en lige så fornuftig kredittid. Men mange er, som vi før har konstateret, bundet hårdt op på aftaler hos speditørerne og de store kørsels-rekvirenter. Det er et svært mønster at bryde, ikke mindst fordi der ligger et vist pres på mange af de især yngre og nyetablerede, vognmænd, som har fast kørsel.

Vælg FDL

Carsten Fruelund Poulsen fortsætter:

- Det de måske ikke tænker så meget på er, at når de eksempelvis køber deres olie hos speditøren, tjener speditøren mange ekstra penge på at sælge olie, og måske også andre produkter som forsikringer. Som FDL Indkøb tidligere har gjort opmærksom på, ville det nok være en bedre forretning, og skabe mindre afhængighed for den enkelte vognmand, hvis man f.eks. valgte FDL.

Underbud ikke vores stil

Næstformanden oplyste også på generalforsamlingen, at indkøbsforeningen hvert år har forbedret FDL’s aftaler.

- Men vi har holdt os fra at underbyde, for det er ikke vores stil. Vi vil gerne have flere anpartshavere, men selv om vi er blandt de bedste, både med pris og kredit, er det åbenbart svært at lokke folk til. Hvis man da vel at mærke ikke bruger præmiering eller lignende som lokkemad. Vi burde måske nok være mere udfarende, men vores administrative størrelse levner ikke megen plads til opsøgende virksomhed. Det ville derfor være dejligt, hvis lidt flere af vore trofaste anpartsparthavere hjalp med at gøre opmærksom på, hvilke fordele der er forbundet med at være i FDL Indkøb, tilføjer Carsten Fruelund Poulsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063