23948sdkhjf

Ny jernbane kan lukke Vestfyn-messe

Planerne om en ny jernbane over Vestfyn har allerede haft konsekvenser for VBG Group Sales i Ejby. Direktør Per Mikkelsen er frustreret over forløbet.


»Konsekvenserne er her allerede, i og med man ikke kan tage en beslutning politisk. Vi er ejet af en svensk koncern, og det er klart, at alt, der har med udvikling at gøre, ryger uden om vores afdeling, fordi man ikke kender konsekvensen. Det kan være placering af eksempelvis en international teknisk support-afdeling. Vi får ikke placeret de arbejdspladser her. De falder andre steder i Europa,« forklarer Per Mikkelsen ifølge fyens.dk.


Der er også planer om at udvide E20 over Fyn i fremtiden, og det lægger også en dæmper på VBG’s planer om at ekspandere.


»Risikoen er, at vores koncern tager en beslutning om, logistikken ikke passer længere, og vi kan ikke ekspandere, så de vælger at flytte det lager, der dækker Danmark,« siger Per Mikkelsen.


VBG står også bag udstillingen Vestfyn Trækker, som finder sted hvert andet år. Men næste udgave af 2018 kan måske blive den sidste af slagsen, hvis jernbanen føres igennem industriområdet i Ejby.


»Hvis man kigger på linjeføringen, vil det være svært at holde en udstilling med de forudsætninger, når vi snakker om et projekt af denne kaliber. Det vil være et område, som kommer til at ligge i byggerod meget længe,« siger Per Mikkelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062