23948sdkhjf

Komite: Vital mangel ved ny motorvej

En bred forligskreds af de blå partier, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Radikale Venstre har netop bevilget 65 mio. kr. til nærmere undersøgelser af en ny midtjysk parallelmotorvej. Forundersøgelsen strækker sig hele vejen fra Hobro til Haderslev og på strækningen fra Give til Haderslev er der bevilget penge til VVM-undersøgelse, som er næste skridt i processen.

»Vi glæder os naturligvis over, at der tages endnu et stort og vigtigt skridt i realisering af parallelmotorvejen. Og vi skylder stor tak til den brede forligsskreds for at holde momentum og sikre hurtigst mulig fremdrift i en sag, som er vigtig for Danmarks store eksport af varer,« siger formand for Hærvejskomitén, Poul Andersen, som også er medlem af regionsrådet for Region Syddanmark.

»Men i samme åndedrag må vi også påpege, at der mangler et meget vigtigt led for at opnå makismal aflastning på Vejle Fjord-broen: Tværforbindelsen fra parallelmotorvejen til og fra Fyn/Sjælland. Denne forbindelse er helt vital for aflastningen på Vejle Fjord-broen, som er godt på vej til at være fyldt helt op om ganske få år,« påpeger Poul Andersen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078