23948sdkhjf

Et svar man kunne forvente

DEBATINDLÆG:

Det var vel det forventede svar på Rasmus Prehns spørgsmål til vores nye minister, og allerede her må man sige, at mine dystre ”forhåbninger” til fremtiden desværre blev indfriet.

Der bliver henvist til rapporter fra kontroller, som jeg tror de fleste inden for branchen godt ved ikke viser det rette billede.

Ved simpel manuel optælling kan man se, at tallet for udenlandske biler ligger imellem 60-70%, og når man ser statistikken fra kontrollerne, er det kun på 7-10%.

Hvorfor mon dette billede?

Et af svarene kunne være, at når der endelig bliver foretaget kontrol, er det som regel annonceret i dagspressen flere dage i forvejen, så man kan sænke ”cigarføringen” i det område, hvor det skal foregå.

Et andet gæt kunne være, at det er mindre administrativt krævende at tage danske biler. Et synspunkt man jo nok ville blive kaldt åndeligt smalsporet for at fremkomme med. Ikke desto mindre har jeg hørt på vandrørene, at man ikke så gerne stopper en hvidpladebil efter kl. 14.00, for så kommer man ikke hjem til fyraften, men det er jo selvfølgelig også bare tom snak.

Jeg tror, vi var mange inklusiv mig selv, der så lys for enden af tunnelen, da vi fik vores tungvognspoliti, men det viste sig hurtigt, at lyset var et modkørende tog, og vi må se i øjnene, at vi med den nyeste hjælp fra den såkaldte regering er kommet fra asken og direkte i ilden.

Selvfølgelig giver vores minister 3F skylden for alt ondt, fordi de er så smålige at forlange en fair behandling og en rimelig løn til deres medlemmer. Her har ministeren glemt, at en af årsagerne til, at han sidder med en god uddannelse måske kunne være, at nogen tilbage i tiden har sørget for en rimelig løn, så der har været lidt på kistebunden til dem, der sidder tilbage ved roret nu og vist ikke tænker i de baner. Men selvfølgelig skal en superliberalist, som vores minister bliver omtalt, jo heller ikke bekymre sig om den slags petitesser.

Bjarne Nielsen
Keravavej 10
9800 Hjørring

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079