23948sdkhjf

Stur stur levering

11 brugte på serviceaftale til Cirkus Arena.

Efter at Cirkus Arena tidligere i efteråret i år besøgte Kolding, med blandt andre cirkusdirektør Benny Berdino og hans søn Jackie Berdino, har cirkuset købt 11 brugte Scania G400 lastbiler med serviceaftaler hos Scania - alle finansieret via Scania Finans.

Cirkuslivet er lig med meget rejseri og kørsel, oftest med levende dyr, og det er derfor af ekstra vigtighed for cirkusdirektøren, at uforudsete kørselsstop undgås. Derfor er der indgået en Classic 20+ serviceaftale på alle biler, altså en serviceaftale til Scania-køretøjer ældre end fem år.

Software opdaters

Serviceaftalen betyder også, at bilernes software automatisk opdateres, når de er til service. Sammen med anvendelsen af originale reservedele giver det optimal oppetid for Cirkus Arena, fortæller Preben Kristiansen, kontraktchef hos Scania.

- Det betyder igen, at vi kan have de rigtige reservedele klar, hvis den skal ind på værkstedet, og cirkus’et dermed ikke skal undvære lastbilen i længere tid end absolut nødvendigt, tilføjer Preben Kristiansen.

Fakta brugtkøb hos Scania

Alle indkomne lastbiler gennemgår syn for at vurdere deres stand. Lever de op til Scanias standarder, tildeles de certifikatet Approved.

Købes der en Approved lastbil over fem år, følger der en Classic 20+ serviceaftale med i prisen, som gælder i et år.

Denne serviceaftale giver 20 procent rabat på arbejdsløn og alderen på bilen i Scania original reservedelsrabat ved reparationer på chassis.

Kunder har mulighed for at få 15 procent udbetaling ved finansiering gennem Scania Finans – lige som der er mulighed for en lastbilforsikring.

Købes der en brugt Scania på en Approved Plus aftale, følger der 12 måneders drivelinegaranti med på vejen.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203