23948sdkhjf

Nagel Liller A/S klar efter nytår

Nyt samarbejde om levering og lager.

Nagel Danmark A/S, Liller Trans A/S og KK Logistic A/S har 2. december 2016 indgået en aftale om samarbejde på distribution og lager af tørgods, køle- og frostvarer i Danmark.

Etableringen af Joint Venturet Nagel Liller A/S finder sted, så snart konkurrencemyndighederne har godkendt samarbejdet. En godkendelse der ventes på plads i starten af 2017.

Det fælles samarbejde bygger på et stærkt fælles værdigrundlag, hvor god kvalitet, troværdighed og kundeservice står i centrum, melder parterne.

Med etableringen af Nagel Liller A/S vil selskabet være rustet til at tilbyde sine kunder konkurrence- dygtige løsninger indenfor distribution og lager til såvel tørgods som frost og køl.

Det nye samarbejde leverer afdelinger i Vejle, Struer, Odense og Bjæverskov med 17.500 kvadratmeter under tag, "ægte national dækkende service med nærhed til både afsender og modtager", lyder det.

Nagel Liller A/S vil kunne imødekomme kundernes stigende krav til Just In Time, dag til dag samt nat leverancer og fødevarebranchens efterspørgsel efter hurtigere gennemløbstid og kortere ordrecyklus.

Gennem Nagel-Groups eget netværk kan der tilbydes fødevaretransporter videre til hele Europa - i alle sendingsstørrelser og temperaturklasser, en enestående fordel for det nye selskab og dets kunder.

Nagel Liller A/S kommer til at råde over 150 trækkere og 300 trailere og udover eget materiel, indsættes, som i dag, selvstændige vognmænd som underleverandører.

Velkendte kræfter indenfor national transport og logistik kommer til at drive selskabet, da direktionen udgøres af Peter Kristian Kristensen og Thomas Lindahl Christensen.

KK Logistic A/S og Liller Trans A/S vil overføre alle deres aktiviteter til Nagel Liller A/S og dermed ophøre med at drive selvstændig virksomhed, når Joint Venture gennemføres.

Nagel Danmark A/S overfører sin nationale forretning i Joint Venture, men bibeholder sin internationale transport og logistik forretning i Nagel Danmark A/S og fortsat med hovedsæde på adressen i Padborg.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156