23948sdkhjf

Flere stationer med truckdiesel

OK har 70 dieselstationer kun til lastbiler - flere er på vej.

I 2015 etablerede OK syv nye Truck Diesel stationer. I 2016 har det danske energiselskab haft fokus på at manifestere sig yderligere på transportmarkedet.

I alt har OK åbnet tre nye stationer i år, senest i Lemvig og Venslev

Den fortsatte udvidelse skal ses i lyset af OK's mål om løbende at udbrede selskabets netværk af tankstationer til gavn for et stadig stigende antal brugere.

- Vi etablerede ikke færre end syv nye Truck Diesel stationer i Danmark i løbet af 2015, og sidste års byggeaktivitet har gjort, at vi har følt os godt dækket ind på landkortet i år, siger Henrik Dehn, markedschef i OK.

Skovlunde, Lemvig og Venslev

I år har OK således 'kun' etableret tre nye stationer. Før sommer etablerede man en station i Skovlunde med både gas og diesel, og senest altså to mindre stationer i henholdsvis Lemvig i det vestjyske og Venslev på Sjælland. Den løbende udvidelse bunder i, at kundekredsen bliver større.

Flere på vej

Henrik Dehn påpeger, at OK hele tiden vurderer nye placeringer grundet OK’s vækst på transportmarkedet, men at målet ikke er mange stationer, men gode placeringer til stationerne.

- Det handler om at dække efterspørgslen bedst muligt, men i takt med, at vi oplever stigende efterspørgsel, er det selvfølgelig kun naturligt, at vi planlægger flere og flere Truck Diesel stationer - og det vil man givetvis også få at se i løbet af 2017, siger Dehn.

Fakta om OK a.m.b.a.

70 Truck Diesel stationer landet over. På langt størstedelen kan der også tankes AdBlue, som reducerer Nox-emissioner. Mere end 660 tankstationer til privatbilister.

Samarbejder med det verdensomspændende E.ON om etablering af gastankstationer i hovedstadsområdet, hvor Ok foreløbigt har tre gastankstationer.

Repræsenterer smøreolieproducenten Mobil på det danske marked.

Landsdækkende leverandør af transport- og truckdiesel, benzin, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Leverer desuden rådgivning, projektering og installation af varmepumper i alle størrelser.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109