23948sdkhjf

To komplette og grøn pakke

SAWO A/S leverer to komplette opbygninger og grøn indpakning.

Opbygger- og kranspecialisten Sawo har leveret to nye komplette opbygninger til vognmand Knud Gade A/S i Vejle. Begge opbygninger inkluderer montering af kran og wirehejs.

Den ene opbygning består af en Hiab-kran, model XS 244 EP-5 HiPro XSD, samt et Sawo-wirehejs, model CLF326S-3W, hvor kranen er monteret bag førerhuset.

Den anden opbygning består af en Hiab-kran, model XS 244 EP-5 HiPro XSD, samt et Sawo-wirehejs, model CLF425S-3W, hvor kranen er aftagelig bag lad. Dette wirehejs skal bruges til af- og pålæsning af containere.

Kranerne har fem hydrauliske udskud og kan skydes ud til 15,1 meter. Til kranerne medfølger en grab, model KM602-500C, med sideplader og rotator. Opbygningerne er monteret og installeret på hvert sit 32 tons Volvo FM 500 chassis.

Knud Gade A/S har eksisteret siden 1949 og ledes i dag af Martin og Morten Gade.

Ny medbringertruck i grøn indpakning

Brdr. Ewers i Sønderborg har desuden modtaget en ny medbringertruck af typen Moffett M4 25.3 fra SAWO Kolding.

Trucken var på lager i den ”forkerte” farve, så den hurtige levering blev sikret via en kvik foliering i kundens foretrukne farve.

Den grønne ”indpakning” leverer fremover foderstoffer for Brdr. Ewers, der ejer to foderstoffabrikker og har ti afdelinger lander over.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219