23948sdkhjf

Kæmpelifte trodser naturens kræfter

Europas største udbyder af store lastbillifte, danske BMS A/S, har sammen med Palfinger Platforms videreudviklet sine robuste lastbillifte. Nu kan BMS’ lifte – som markedets eneste - operere i vindstyrke 9, ”stormende kuling”, og dermed i langt kraftigere blæst end tidligere.

»I en verden, der forventer mere og mere effektivitet, har vejret stadig en væsentlig indvirkning på materielet. Jo mindre vejret kan påvirke vores robuste lastbilliftes evne og mulighed for at arbejde, jo mere tilfredshed oplever vores kunder. Mindre spildtid er sparede penge for vores kunder, og samtidigt et vigtigt konkurrenceparameter for BMS A/S. Vi er glade for, at Palfingers dygtige ingeniører har lyttet til vores ønsker og erfaringer, og vi er yderst tilfredse med resultatet,« siger BMS divisionsdirektør for lastbillifte, Ib Steffensen.

Har kostet spildt arbejdsløn

Hos f.eks. Ericsson, der servicerer eksempelvis master, skorstene, siloer, og hvor operatørernes mobilantenner over hele Europa ellers kan monteres højt i landskabet, er der derfor stor tilfredshed med samarbejdspartneren BMS’ opgraderede lifttilbud. Ericsson samarbejder med BMS i mange lande:

»Den øgede robusthed, som BMS nu kan tilbyde, er superrelevant og meningsfuld for Ericsson, uanset hvor vi opererer i Europa. Det er bestemt ikke gratis, når lifte og kraner, som vi lejer på timebasis, må stå stille på grund af vejret. Det koster nemlig også mange timers spildt arbejdsløn til håndværkere i et ret stort set up, der ikke kan komme i gang. Med denne forbedrede liftservice forventer vi fremover i færre situationer at måtte opstille kostbare nødløsninger for at vores egne mobilkunder mærker så lidt så muligt til vores nødvendige vedligeholds- og fejlretningsarbejde,« forklarer Tonny Laustsen, Implementation Manager, Ericsson, Field Service Operation Center, Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063