23948sdkhjf

Danmarks første Scania S-serie

Første levering klar:

Siden de første modeller i Scanias nye lastbilgeneration så dagens lys i august, har vognmænd og chauffører udvist stor interesse for de nye lastbiler. Det gælder også hos aut. Scania-forhandler Stiholt, der nu er klar til at levere det, der tegner til at blive Danmarks første kundesolgte Scania S-serie.

Og hvorfor ikke starte med kongemodellen? Der er nemlig tale om en Scania S 730 LA6x2 – altså Scanias stærkeste lastbil i den nye S-serie med plant gulv. Bilen leveres med komplet NTM-opbygning med foldedørskasser inkl. 3-akslet NTM-påhængsvogn til Vendelbo Spedition i Hjørring.

Leveringen markeres ved et åbent hus-arrangement hos Stiholt i Hjørring fredag 2. december kl. 11-16. Ud over at kunne overvære leveringen af Danmarks første Scania S-serie får de besøgende desuden mulighed for at prøvekøre et par af lastbiler fra Scanias nye lastbilgeneration i form af fuldt lastede Scania S 730-og R 450 demovogntog. Stiholt har desuden lovet også at køre pølsevognen frem og byde på lidt at spise og drikke.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219