23948sdkhjf

T380’er til Brejnholt

Randers-koncern modtager Renault med hiab-kran.

Brejnholts Tømmerhandel A/S, der driver syv XL-byggecentre fra hovedsædet i Randers, har modtaget en ny Renault T 380 med lad og kran.

Den nye lastbil leveres med en 380 hk stærk motor med 11 liter slagvolumen, 9 tons foraksel og 3. aksel er hæv- og styrbar.

Udstyret inkluderer automatgearkassen Optidriver, motorbremsen Optibrake, sikkerhedspakke, aircondition, navigation og bakkamera samt luftaffjedret førerhus. Derudover er bilen udstyret med brændstofpakke med optimeret gearskifteprogram, til og frakobling af kompressor, automatisk stop af motoren og Renault Trucks flådestyring Optifleet.

Sawo-monteret Hiab-kran

Brejnholts Tømmerhandel bruger fremover bilen til levering af solgte byggematerialer til byggepladser og private kunder. Derfor er der lagt meget vægt på opbygningen af bilen.

Bilen er opbygget med en Hiab-kran, model XS 244EP-5 HIDUO, og et 7,5 meter langt lad, opbygget efter kundens ønsker. Alt stål er galvaniseret for lang levetid og minimal vedligeholdelse. Kran og opbygning leveres af Sawo i Holstebro.

Bilen leveres af salgsansvarlig Jens Madsen, Renault Trucks hos Volvo Truck Center i Viborg.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189