23948sdkhjf

Debatmøde om social dumping

1. december arrangerer DTL, 3F og S debatmøde i Hanstholm.

Alt for ofte, når vi kører en tur på de nordjyske veje, kommer vi forbi rastepladser, hvor der holder udenlandske lastbiler i ugevis. Her overnatter østeuropæiske chauffører i førerhuset, arbejder til en løn langt under den danske og på vilkår, som ikke kun er helt uacceptable, men ofte også ulovlige.

Hvad skal vi gøre ved det problem? Hvordan sikrer vi fair arbejdsforhold for chaufførerne og fair konkurrence for de vognmænd, der overholder reglerne? Hvordan skal vi ændre reglerne og forbedre kontrollen? Hvad kan vi gøre herhjemme, og hvad må vi gøre sammen i EU?

Sted: Hanstholm Containertransport

Ovenstående oplæg kommer fra DTL - Danske Vognmænd, der sammen med 3F og Socialdemokratiet inviterer til debatmøde torsdag 1. december kl. 19 til 21 hos Hanstholm Containertransport A/S i Hanstholm.

Blandt aftenens oplægsholdere er Ole Christensen, medlem af Europa-Parlamentet for Socialdemokratiet, der fortæller om, hvordan man håndterer social dumping og unfair konkurrence i EU lige nu.

Jens H. Petersen, DTL-bestyrelsesmedlem, og Jan Villadsen, formand for 3F Transport, giver deres bud på, hvad arbejdsmarkedets parter kan gøre, og hvad der kan gøres politisk, både i Danmark og i EU.

Der er fri entré for alle interesserede til mødet, hvor der også serveres kaffe, the og kage.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126